Altid Korrektur
Få dit budskab klart igennem
 
 
Vil du gerne sikre dig,
at din tekst bjergtager
din læser?
 
Uanset hvor godt du har gennemarbejdet din tekst, giver det altid noget andet at lade en andens øjne løbe over den. Det er netop det, der er min passion – at få dit budskab til at kongruere med din sproglige stil, så det ikke er sproget, der spænder ben for dit ellers gode budskab, men tværtimod så sproget understøtter, fremhæver og bærer dit budskab frem.
 
Jeg tør godt love, at med Altid Korrekturs assistance bliver din tekst flyvefærdig – parat til at erobre og nedlægge dit publikum. Ikke længere sjuskefejl og mudret sprog. Du kommer til at brænde igennem!
 
 
Almindelig korrektur
Hvis du gerne vil have almindelig korrektur uden så mange dikkedarer og pakkeløsninger, så læs her.
 
 
Forlag og medier – se her!
Hvis du arbejder for et forlag, en avis, et magasin, et pr-bureau, er tekstforfatter eller lignende – kort sagt alle godtfolk fra forlags- og mediebranchen – så læs her.
 
 
 
LUKSUSPAKKER
Hvis du vil have en pakkeløsning, skræddersyet specielt til dig, så tilbyder Altid Korrektur følgende pakker.
 
Komplet sproglig makeover til iværksætteren – til dig, der vil sikre dig, at dit digitale fingeraftryk (sporene af dig på internettet) er i sproglig harmoni med dit budskab og selvfølgelig perfekt til mindste detalje. Læs mere her.
 
Med det vons – ekspreskorrektur til dig, der har travlt. Står du med en tekst – et foredrag, oplæg eller et kundebrev – der skulle have været færdigt i går, og som selvfølgelig ikke skal være mindre perfekt? Læs mere her.
 
Den perfekte jobansøgning – til dig, der er løbet sur i ansøgningerne, og som nu står med jobopslaget til drømmejobbet og ved, at denne gang tæller det. Og til dig, der vil generere den perfekte uopfordrede jobansøgning en gang for alle. Læs mere her.
 
Til slutspurten – til dig, der står over for en skarp deadline, og som vil nyde den luksus, det er i en hel uge at få korrekturlæst dit projekt samt få kvalificeret feedback og input i den sidste travle tid op mod aflevering. Altid Korrektur hjælper dig i mål og sørger for, at din tekst toppræsterer. Læs mere her.
Altid Korrekturs nyhedsbrev er i sin vorden. Send en mail for at blive skrevet op: altidkorrektur@gmail.com.