Altid Korrektur
Få dit budskab klart igennem
 
 
Luksuspakker
 
Kender du det – efter at have skrevet en tekst at læse den igennem igen og igen og stadig være usikker på, om der er noget, du har overset eller stirret dig blind på? Det er min passion at optimere de tekster, der udspringer af dine passioner. Jeg elsker at arbejde med ildsjæle og lade mig inspirere af, hvad lige præcis dit hjerte flyder over af.
 
Mine 13 års korrekturerfaring har givet mig en god solid ballast udi korrekturlæsning og en enestående indsigt i forskellige sproglige stile, hvorfor det falder mig naturligt at arbejde med så forskellige stile som akademisk sprog, unges gadesprog og frisk/sporty, som man for eksempel kan læse det i magasinet Woman.
 
 
 
Komplet sproglig makeover til iværksætteren
 
Til dig, der vil sikre dig, at dit digitale fingeraftryk (sporene af dig på internettet) er i sproglig harmoni med dit budskab og selvfølgelig perfekt til mindste detalje.
 
Få tekstoptimeret og korrekturlæst dit digitale fingeraftryk – din hjemmeside (ét domæne eksklusive blog), din fakturaskabelon, dit brevhoved, dit visitkort, din mailsignatur og dit salgsmateriale og/eller lærebogsmateriale (i alt maksimum 25 sider a 2400 enheder inklusive mellemrum, modtaget samtidig).
 
Jeg foretager en dybdeanalyse af dit sprog med forslag til forbedringer med vægt lagt på kongruensen mellem budskabet, og hvad der faktisk står. Med det følger en oversigt over tekstens sproglige valg, så du ud fra det let kan justere, hvad det er, du gerne vil signalere, samt en followup senere, når du har opdateret hjemmesiden.
 
Prisen er 6.450 kr. eksklusive moms og inkluderer også followup.
 
GARANTI: Jeg afstemmer sproget, så din intention med teksten og dit firmas generelle budskab stemmer overens og afspejler sig ned i mindste detalje i sproget, og jeg sørger for, at det kommer til at stå knivskarpt og fejlfrit.
 
 
 
Med det vons
 
Ekspreskorrektur til dig, der har travlt. Står du med en tekst – et foredrag, oplæg eller et kundebrev – der skulle have været færdigt i går, og som selvfølgelig ikke skal være mindre perfekt?
 
Få korrekturlæst din tekst inden et døgn/12 timer/6 timer (eller så hurtigt før det, det er muligt!).
 
Hurtig ekspedition, men alligevel fejlfri korrektur. Sproglige retningslinjer medfølger.
 
Prisen er for etdøgnskorrektur: 200 kr. pr. side (a 2400 enheder inklusive mellemrum) eksklusive moms.
 
Prisen for 12-timers-korrektur: 250 kr. pr. side (a 2400 enheder inklusive mellemrum) eksklusive moms.
 
Prisen for 6-timers-korrektur: 300 kr. pr. side (a 2400 enheder inklusive mellemrum) eksklusive moms.
 
Mindstekøb er 5 sider, maksimumkøb er 50 sider.
 
GARANTI: Perfekt fejlfri korrektur, når du vil have det.
 
 
 
Den perfekte jobansøgning
 
Til dig, der er løbet sur i ansøgningerne, og som nu står med jobopslaget til drømmejobbet og ved, at denne gang tæller det. Og til dig, der vil generere den perfekte uopfordrede jobansøgning en gang for alle.
 
Til jobsøgere med et konkret job at søge: Du sender mig din ansøgning so far. Ud fra jobopslaget får du feedback på, hvordan din ansøgning fremstår, samt forslag til forbedringer. Når du har arbejdet videre på ansøgningen, får du korrekturlæst og tekstoptimeret den endelige ansøgning, så den til allersidst står fejlfrit og knivskarpt.
 
Til jobsøgere, der vil skrive en uopfordret ansøgning: Du sender mig din ansøgning so far, og ud fra den samarbejder vi om at definere din målgruppe, og derudfra udarbejder vi den perfekte uopfordrede jobansøgning.
 
Vedrørende begge typer ansøgning: Du får sendt den ansøgning, der præsenterer dig allerbedst. Du får korrekturlæst dit brutto-cv, så du altid har det liggende fejlfrit, og du får feedback på eventuelle andre måder at opstille et cv på.
 
Pris: 2000 kr. eksklusive moms pr. ansøgning inklusive brutto-cv.
 
Pris for næste ansøgning (hvis du ikke kommer til jobsamtale): 25 procent billigere!
 
GARANTI: Du får i samarbejde med Altid Korrektur produceret den bedste version af din ansøgning. Ansøgningen bliver fejlfri, og budskabet står knivskarpt. Hvis du ikke kommer til samtale, får du 25 procents rabat på næste ansøgning og næste og næste ...
 
 
 
Til slutspurten
 
Til dig, der står over for en skarp deadline, og som vil nyde den luksus, det er i en hel uge at få kvalificeret feedback og input i den sidste travle tid op mod aflevering. Altid Korrektur hjælper dig i mål og sørger for, at din tekst toppræsterer.
 
Du får korrektur til rådighed 24/7 i en hel uge (7 dage!) (maksimum i alt 30 timer eller 500 sider a 2400 enheder inklusive mellemrum).
 
Du bliver taget i hånden og ført igennem. Jeg står til rådighed, og det bliver, når du har brug for det, så du når i mål med ryggen fri. Vi samarbejder for at få det til at køre på skinner, i gensidig respekt for hinandens proces. Nyd godt af korrekturlæserens fleksibilitet og gode evne til at holde hovedet koldt, når du selv er spændt op.
 
Pris: 29.999 kr. eksklusive moms.
 
GARANTI: Altid Korrektur fører dig igennem, når du er allermest presset, og støtter dig, så du når i mål, og din tekst toppræsterer!